Valg av kiste

Sukken begravelsesbyrå leverer kister i ulike tresorter, spon og trefiber. Mange av kistene leveres i hvitt, noen i sort og noen i ubehandlet eller lakkert tre. Enkelte av kistene kan også leveres i en valgfri farge. Vi har også et utvalg kister som er lengre eller bredere enn standardstørrelse.

Alle våre kister er innredet med en heldekkende madrass i bunnen og leveres med pute og teppe i hvitt.

Ta kontakt med oss, dersom du har spørsmål.

Nedenfor kan du se et utvalg av kistene fra vår leverandør. Vi har dessverre ikke alle modellene på lager til enhver tid, men bestiller gjerne hvis du ønsker noe vi ikke har inne.

Heder

Heder er en tradisjonell, hvitlakkert furukiste med dreide trehåndtak. 

Kr. 8 775,-

Toten 3

Toten 3 er en tradisjonell, hvitmalt furukiste med beheng, topplate i furu og dreide trehåndtak. 

Kr. 9 190,-

Nordica

Nordica lages i foliert spon og trefiber. Kisten er hvitlasert med trestruktur. 

Kr. 9 190,-

Lilje

Lilje er en tradisjonell, skandinavisk kistemodell i hvitmalt furu.  Kisten har trukket lokk og kan leveres med eller uten hjørneornamenter.

Kr. 10 665,-

Toten 3 natur

Toten 3 natur er produsert i furu og utstyrt med dreide trehåndtak. Kisten leveres med lakkert eller ubehandlet overflate.

Kr. 9 550,- 

Linnea

Linnea en lasert furukiste dekorert med håndmalte blomstermotiv på langsidene og i fotenden. Lokket er sidehengslet. Linnea har bare fire håndtak.

Kr. 12 540,-

Miljøkisten

Miljøkisten er støpt i biokompositt basert på skogråstoff. Produksjon av miljøkisten krever omtrent halvparten så mye materiale som fremstillingen av tradisjonell kister. Alle materialene er organiske så naturen kan håndtere kisten på en bærekraftig måte. Miljøkisten må bestilles.

Kr. 11 330,-

Natur

Natur er en naturkiste tilvirket av naturlige og fornybare råvarer. Kisten leveres som ubehandlet furu eller med hvitlasert overflat. Natur må bestilles.

Kr. 11 750,-

Sober

Sober er laget av folierte sponplater og trefiberlister i grått og lysebrunt. Sober må bestilles.

Kr. 10 765,-

Standard

Standard lages av foliert spon og trefiberplater og har sidehengslet lokk. Kisten leveres i antikk grå, lysebrun, kirsebær eller valnøtt. I kirsebær leveres kisten med seks føtter og seks håndtak i metall. Standard må bestilles.

Kr. 10 955,-

Kontur

Kontur kan leveres i massiv, oljet eik eller massiv, lakkert kirsebær. Lokket er sidehengslet og håndtakene er i metall. Kontur må bestilles.

Kr. 22 475,- / Kr. 30 545,-